Kapsalon

Prijslijst kapsalon

Knippen                                         

vanaf €27,50

Knippen kind

vanaf €25,00

Kleurbehandeling incl. knippen

vanaf €65,00

Uitgroei kleurbehandeling incl. knippen

vanaf €50,00

Coupe soleil incl. knippen

 vanaf €50,00

Highlights/ lowlights incl. knippen

vanaf €40,00

Permanent

vanaf €68,00

Gelegenheidskapsel

vanaf  €40.00

Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen


Uiteraard hebben wij veel meer mogelijkheden dan hierboven staat beschreven. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Producten

Bij Salon Duet gebruiken wij producten van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke producten. De haarverzorgingsproducten in de kapsalon zijn afkomstig van het merk Matrix. De producten van dit merk gebruiken wij tijdens uw behandeling. Om optimaal op de hoogte te blijven van de producten en de trends op haargebied volgen wij jaarlijks trainingen bij Club Matrix en Kinki. Hierdoor kunnen wij u professioneel advies geven op het gebied van haar. Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld door seizoens/ nieuwe producten, deze vindt u op onze website.

Total Results

Total results bestaat uit acht productlijnen met voor elke haarbehoefte de juiste producten. De producten zijn betaalbaar, gemakkelijk in gebruik en hebben direct resultaat.

Cult Demi Semi en Permanent Colors and Grazy toners

Trendy Colors in een handomdraai!


Binnen 30 minuten een extra colorboost door de Spectaculaire kleuren van de Socolor Cult die tot 12 tot 30 wassingen houden (afhankelijk van de poreusheid en ondergrond van je haar).

Kleurenanalyse van Colour way the k-test

Door middel van een kleurenanalyse In 1–3 minuten weet u welke kleur bij u past!Wist u dat maar liefst 55% van alle beslissingen die we dagelijks nemen te maken heeft met kleur? Uw haarkleur, de kleding die we dragen, make-up, het inrichten van uw interieur, de auto’s waarin we rijden, allemaal zaken waarin kleur een doorslaggevende rol speelt.


Het team van Salon Duet zijn gecertificeerde kleuradviseuren van Colour-Way met de K-test.


Met de Colour-Way methode met de K-test geven wij de klant een snelle en betrouwbare kleuren analyse om uw persoonlijke kleuren vast te stellen. Deze analyse geeft inzicht in de kleuren die bij u passen, met betrekking op uw haar en huid.


Met behulp van groenpaletten wordt vastgesteld of u een lente-, zomer-, herst- of wintertype bent. Elk seizoen heeft een bijpassend kleurpalet van 32 tot 36 basiskleuren. De kleuren van elk kleurenpalet lopen van licht naar donker. Niet alleen de kleur van kleding en make-up, maar ook de kleuren van accessoires dienen te passen bij de natuurlijke pigmenten van huid, haar en ogen. Dit vormt in zijn geheel een harmonische uitstraling.


Kleurenanalyse inclusief kleurenwaaier voor 15 minuten      €45,00

Kleurenanalyse inclusief kleurenwaaier voor 45 minuten      €85,00